Επικαιρότητα

Στήριξη των αγροτών ζήτησε ο Πάζαρος

«Οφείλουμε να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα για να μείνει όρθιος», δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Πάζαρος στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2023 από την Ολομέλεια του νομοθετικού σώματος, σημειώνοντας παράλληλα ότι η παρούσα Κυβέρνηση έδωσε στο χαλλούμι τη θέση που του αξίζει. 

Αναφερόμενος σε θέματα γεωργίας, είπε πως το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να προλάβει την επισιτιστική κρίση έδρασε άμεσα διασφαλίζοντας τα αποθέματα σιτηρών και αποτρέποντας την αισχροκέρδεια. Πρόσθεσε πως η παρούσα Κυβέρνηση έδωσε στο χαλούμι τη θέση που του αξίζει. Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που διαπιστώθηκαν με την εφαρμογή ΓεΣΥ, σημειώνοντας ότι μικρή μερίδα ιατρών που δεν τήρησαν τον όρκο του Ιπποκράτη και όσοι εκμεταλλεύονται τα κενά του συστήματος «πρέπει να ξεκουμπιστούν». Εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι ΟΚΥπΥ περιέλαβε 9 εκ ευρώ στον Προϋπολογισμό του 2023 για τα νοσοκομεία της Πάφου και της Πόλης Χρυσοχούς. 

Ο κ. Πάζαρος αναφέρθηκε επίσης στη «μάστιγα της παράτυπης μετανάστευσης» και διερωτήθηκε μέχρι που θα φτάσουν οι παράνομες ροές. Παρατηρώντας ότι έχει πλέον τεκμηριωθεί η εργαλοιοποίηση του μεταναστευτικού μέσω της γραμμής κατάπαυσης του πυρός από την Τουρκία και εξέφρασε την ελπίδα ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με τις ληφθείσες αποφάσεις. Είπε ακόμα ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για αύξηση των γεννήσεων και στήριξη της υποβοηθούμενης γονιμότητας. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button