Κύπρος

Στήριγμα των πολυτέκνων ο αρχιεπίσκοπος

Κλιμάκιο της ηγεσίας της  Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων συναντήθηκε στην αρχιεπισκοπή με τον προκαθήμενο της εκκλησίας της Κύπρου.

Ο πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής πολυτέκνων Λεόντιος Τσελεπος εξέφρασε τις ευχαριστίες της οργάνωσης αφού ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει θετικά ,όπως είπε, θέματα πολυτέκνων για τα οποία μπορεί και η Εκκλησία να έχει θετική συμβολή για στήριξη και υποστήριξη τους.

Στην συνάντηση συζητήθηκε κυρίως το δημογραφικό πρόβλημα στην Κύπρο καθώς και το θέμα της καθολικής εφαρμογής της δωρεάν τέλεσης μυστηρίων από τις εκκλησίες για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος αφού άκουσε την ηγεσία της ΠΟΠ εξέφρασε τη συμπαράσταση του στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες. Μέσα στα πλαίσια της προσφοράς της εκκλησίας είπε θα στηρίξει και θα ενισχύσει τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ο πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής Λεόντιος Τσελεπος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο για το συνεχές ενδιαφέρον του για τους πολύτεκνους και επεσήμανε ότι είχε τις ιδίες ευαισθησίες και είχε βοηθήσει τους πολύτεκνους και ως μητροπολίτης Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close