Πάφος

Στήθηκαν οι καλύβες για κατακλυσμό

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το τετραήμερο του Κατακλυσμού στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η καθιερωμένη πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο κατά το διάστημα 2 – 5 Ιουνίου, στην Πλατεία του Κάστρου και στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Ιουνίου ξεκινά στις 19:00 το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο παραλιακό μέτωπο με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο Γιόλου «Στ’ Αχνάρια της Παράδοσης» και Ελληνικούς Νησιώτικους χορούς Κυκλάδων από το χορευτικό συγκρότημα « Ιεροί Κήποι» στην Γεροσκήπου.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών και Ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα « Ρωμιοσύνη».

Την Κυριακή, 4 Ιουνίου στις 09:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Έλλης Κοκκίνου και του μουσικού συγκροτήματος Kings, στην Πλατεία Κάστρου, ενώ προηγουμένως θα παρουσιαστούν ελληνικοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου «Κτήμα».

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα στις 17:00 στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου με τα θαλάσσια αγωνίσματα με διοργανωτές τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον Δήμο Πάφου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 20:00 το βράδυ στο Κάστρο με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το λαογραφικό όμιλο «Το κάστρο», νησιώτικους παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Αφροδίτη Γεροσκήπου και μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχήματος Νικόλα Μαυρέση με τραγούδια από τους Μιχάλη Λεβέντη και Φρειδερίκη Τομπάζου.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button