Επικαιρότητα

Σκοτώθηκε λόγο υπερβολικής ταχύτητας,βίντεο

Άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην Πάφο. Θύμα είναι αλλοδαπός που διέμενε μόνιμα στο χωριό Πενταλιά.

Από τις πρώτες εξετάσεις της αστυνομίας προκύπτει ότι η υπερβολική ταχύτητα ήταν ο βασικότερος λόγος πρόκλησης και αυτού του θανατηφόρου δυστυχήματος.  Ο Αχαπ Οχαρου κάτοχος Αυστριακού διαβατηρίου  έχασε την ζωή του αργά το απόγευμα στο δρόμο Νατάς-Αξύλου.

Το όχημα που οδηγούσε στο συγκεκριμένο δρόμο ο 58χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανατράπηκε με αποτέλεσμα  να βρει το θάνατο. Ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαππής δήλωσε ότι το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένα. Ο οδηγός απεγκλωβίσθηκε από  μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο λόγος πρόκλησης του δυστυχήματος αποδίδεται από την αστυνομία στην υπερβολική ταχύτητα. Ο Νίκος Τσαππής απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Το σημερινό ήταν  το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώνεται στην Πάφο τις τελευταίες δέκα μέρες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button