Αθλητικά

Σκοπευτικοί αγώνες Τυλληρίας

Με νικητή στην γενική κατάταξη τον σκοπευτή Πέτρο Ιωάννου, ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι Ετήσιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Τηλλυρίας, οι οποίοι άφησαν πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια.
Σύμφωνα με την ΚΟΚ, ο εμπνευστής και διοργανωτής των Α’ Ετήσιων Σκοπευτικών Αγώνων Τηλλυρίας, Νεόφυτος Νεοφύτου, ανάφερε ότι ευελπιστεί πως με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου και των χορηγών, οι αγώνες θα καταστούν ένας πετυχημένος ετήσιος θεσμός, που θα δίνει την δυνατότητα στους κυνηγούς της περιοχής να δοκιμάζουν τις σκοπευτικές τους ικανότητες χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύσουν σε μεγάλες αποστάσεις για να βρουν σκοπευτήριο και στους φιλοξενούμενους, την ευκαιρία για ένα ευχάριστο διήμερο ή και τριήμερο στην απομακρυσμένη και (σχεδόν) αποκομμένη περιοχή της Τηλλυρίας.

Οι αγώνες έγιναν σε σύνολο 50 δίσκων και η απονομή των επάθλων στους νικητές, τα οποία χορήγησε ο επιχειρηματίας και βετεράνος σκοπευτής Χριστάκης Νεοφύτου, έγιναν στον Κάτω Πύργο, από τον Κοινοτάρχη Νίκο Κλεάνθους. Νικητής στη γενική κατάταξη ανεδείχθη ο σκοπευτής Πέτρος Ιωάννου με 47/50, ενώ ο Σάββας Περικλέους πρώτευσε στους σκοπευτές Β’ κατηγορίας με 36/50 και ο Χριστάκης Νεοφύτου στους βετεράνους σκοπευτές με 35/50. Στην κατηγορία των κυνηγών πρώτευσαν οι Παναγιώτης Παναγιώτου (41/50), Ανδρέας Γρηγορίου (39/50) και Στέλιος Συτλιανού (39/50), ενώ στους έφηβους διακρίθηκαν οι Ανδρόνικος Νικολάου (33/50), Σωτήρης Ερωτοκρίτου (24/50) και Χρίστος Πέτρου (22/50).

Σε ξεχωριστή κατηγορία βραβεύτηκαν οι κυνηγοί της περιοχής Τηλλυρίας, όπου την πρώτη θέση πήρε ο Κώστας Χαραλάμπους με 37/50, τη δεύτερη ο Νεόφυτος Νεοφύτου με 33/50, την τρίτη ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους με το ίδιο αποτέλεσμα και ακολούθησαν οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος (32/50), Θεοχάρης Θεοχάρους (30/50) και Θεόδωρος Κοτζιάς (29/50). Πέρα από τα βαρύτιμα κύπελλα, απονεμήθηκαν επίσης και χρηματικά έπαθλα στο νικητή των σκοπευτών Πέτρο Ιωάννου, στο νικητή των κυνηγών Παναγιώτη Παναγιώτου και στο νικητή των κυνηγών της Τηλλυρίας Κώστα Χαραλάμπους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button