Πάφος

Σε τέσσερα χρόνια ιατρική σχολή στην Πάφο από Νεαπολις

Τις εξελίξεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις και τα μελλοντικά του σχέδια ανέλυσε στο πλαίσιο ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις και Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας Παντελής Σκλιάς, σημειώνοντας ότι στόχος τα επόμενα χρόνια είναι η ίδρυση Ιατρικής Σχολής και Σχολής Μηχανολογίας. 

Είπε επίσης ότι το πανεπιστήμιο είναι το μεγαλύτερο σε ποσοστό εργοδότησης στην Κυπριακή Δημοκρατία και ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά εργοδότησης στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Στόχος μας είπε «είναι στα επόμενα χρόνια η ίδρυση της Ιατρικής Σχολής και της Μηχανολογίας», αλλά ακόμη συνέχισε, «να διατηρήσουμε την ποιότητα που αυτή την στιγμή έχουμε αποκτήσει, να εμπλουτίσουμε τα προγράμματα μας με νέα προγράμματα τα οποία να είναι ακόμα προγράμματα αιχμής». 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΣ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Γιώργος Λεπτός ανέφερε πως το Πανεπιστήμιο Νεάπολις εμπνευόμενο από το όραμα του ιδρυτή και πρώτου Προέδρου του αείμνηστου Μιχαλάκη Γ. Λεπτού στηρίζει διαχρονικά την πορεία του σε έξι πυλώνες σταθερότητας, ανάπτυξης, ακαδημαϊκής πρωτοπορίας και διεθνούς αναγνώρισης με γνώμονα την προσιτή αριστεία, την παροχή και διάχυση εφαρμοσμένης γνώσης με ακαδημαϊκή αρτιότητα και ευθύνη και ευαισθησία για την φοιτητική του κοινότητα. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button