Επικαιρότητα

Σε πλήρη λειτουργία το νοσοκομείο Πάφου

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να λειτουργούν οι θάλαμοι ειδικοτήτων στο νοσοκομείο Πάφου.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται η προεργασία για  την επαναλειτουργία του καρδιολογικού, παθολογικού, πνευμονολογικού, χειρουργικού, ορθοπεδικού, ουρολογικού, παιδιατρικού και γυναικολογικού θαλάμου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού – Πάφου επιθεώρησε χθες όλους τους θαλάμους και μίλησε με το προσωπικό.

Εξάλλου στο θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας νοσηλεύονται τέσσερα ύποπτα περιστατικά σε αναμονή των αποτελεσμάτων στα δείγματα που τους έχουν ληφθει ενώ άλλα πέντε περιστατικά νοσηλεύονται στο Μικτό Θάλαμο.

Ο επιστημονικός διευθυντής για τον covit 19 στο νοσοκομείο Πάφου Ιωσηφ  Μουτήρης ανέφερε   πως  συνεχίζεται  κανονικά η λειτουργία των Τμημάτων Αιμοκάθαρσης και Θαλασσαιμίας .

Επιπρόσθετα, συνέχισε, πιο βαριά περιστατικά κρατήθηκαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με αποτέλεσμα στην ΜΕΘ μέχρι σήμερα να νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς.

Μεταξύ των τεσσάρων περιστατικών, είπε ο δρα Μουτήρης, νοσηλεύεται άνδρας ασθενής με οξεία νεφρική ανεπάρκεια και άλλες νοσηρότητες ο οποίος κρατήθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υποβλήθηκε σε επείγουσα αιμοκάθαρση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button