Αθλητικά

Σενάρια για το πρωτάθλημα

Τα σενάρια για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων θα προωθηθούν σήμερα από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ στους Προέδρους των Σωματείων.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ενημέρωσε σε τηλεδιάσκεψη την Εκτελεστική Επιτροπή και τους Προέδρους των Σωματείων Α’ Κατηγορίας καθώς και εκπρόσωπο των Μικρών Κατηγοριών στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, για τις αποφάσεις της UEFA αναφορικά με τη διαχείριση της κατάστασης, που προέκυψε με την πανδημία του κορωνοϊού.

Το κύριο μήνυμα της UEFA που διαβιβάστηκε και στην τηλεδιάσκεψη, είναι πως επιθυμία και στόχος είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ώστε να ολοκληρωθούν οι εγχώριες διοργανώσεις. Σε κάθε περίπτωση καθοριστικής σημασίας είναι  οι αποφάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης για περιορισμό του προβλήματος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία πως η Ομοσπονδία επεξεργάζεται συγκεκριμένα σενάρια για ολοκλήρωση των διοργανώσεων της, ωστόσο επί του παρόντος, όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ έθεσε σε διαρκή συνεδρία την Εκτελεστική Επιτροπή και κάλεσε τις ηγεσίες των Σωματείων να παραμείνουν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Ομοσπονδία.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close