Πάφος

Σεβασμός στην περιουσία του δήμου Γεροσκήπου

Κατά καιρούς ο Δήμος Γεροσκήπου αντιμετωπίζει προβλήματα βανδαλισμών. Είχαμε τέτοιες περιπτώσεις με πινακίδες σήμανσης τροχαίας, στις τουαλέτες του Δήμου στο κέντρο της πόλης, στο παραλιακό μας μέτωπο. 

Αφορμή της αναφοράς και του προβληματισμού μου είναι οι βανδαλισμοί που γίνονται στις ντουζιέρες των παραλιακών περιπτέρων. Οι επισκέπτες / Δημότες ζητούν από τον κάθε Δήμο τους πολλά. Πρέπει όμως να σέβονται να βοηθούν τον Δήμο στην καταπολέμηση της λεηλασίας και βανδαλισμών των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου. 

Κάποιοι επιτήδειοι κόβουν συνεχώς τα καπελάκια στις ντουζιέρες και δεν γνωρίζουμε τον σκοπό. Ίσως τα πωλούν? Άγνωστη τακτική για εμάς αλλά γίνεται συνήθειο πλέον με την πολικοσμικότητα της χώρας μας. Ο Δήμος δεν μπορεί να ασχολείται συνεχώς με τέτοια θέματα. 

Οι συνδημότες αλλά και ο κάθε σώφρων επισκέπτης στο παραλιακό μέτωπο πρέπει να συμβάλουν στην καταπολέμηση αυτού του φαινομένου. Απαιτείται σεβασμός στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμιου γιατί αν συνεχιστεί πολύ απλά δεν θα παρέχεται δωρεάν νερό στις ντουζιέρες 

Σεβασμός και στο νερό το πολύτιμο αγαθό. Μην αφήνεται τις βρύσες και τις ντουζιέρες στο παραλιακό μέτωπο να τρέχουν και το νερό να ρέει χωρίς να ενδιαφέρετε κανείς να το κλείσει. 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button