Αθλητικά

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Παφιτες Καρατίστες

Παφιτες αθλητές καράτε της σάρωσαν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα της Κ.Ο.Καράτε που διεξήχθη στις 17 – 18 Ιουλίου 2021 στην Λευκωσία.

Με τις επιδόσεις τους οι αθλητές μας εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε που θα διεξαχθεί στην Φιλανδία εκπροσωπώντας την Κύπρο. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Κυριάκου Κούβαρου από την Πέγεια ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο και στις δυο κατηγορίες «ΚΑΤΑ» και «KUMITE».  

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ήταν για τις Ηλικίες 2009, U14, U16, U18, U21, +18 Χρονών. Η Σχολή του Αντώνη Χαραλάμπους  συμμετείχε με τον σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Πάφου στο πρωτάθλημα με 7 Αθλητές και 2 Αθλήτριες. Στο Αγώνισμα του “ΚΑΤΑ” ο Γιάννος Ναζίρης εξασφαλισε αργυρό μετάλλιο στο  στην Κατηγορία Male U16. Η Ραφαέλα Πισιάρα  εξασφαλισε αργυρό μετάλλιο στο “ΚΑΤΑ” στην Κατηγορία Female U18. Η Ελένη Χαραλάμπους εξασφαλισε Χάλκινο Μετάλλιο στο “ΚΑΤΑ” στην Κατηγορία Female U16. Ο Κυριάκος Κούβαρος εξασφαλισε Χάλκινο Μετάλλιο στο “ΚΑΤΑ” στην Κατηγορία Male U16. Ο Λεύκος Καππιτζής εξασφαλισε χάλκινο Μετάλλιο στο “ΚΑΤΑ” στην Κατηγορία Male U21, ενώ η Ραφαέλα Πισιάρα ,Χάλκινο Μετάλλιο στο “KATA” στην Κατηγορία Senior Female. Ο Κυριάκος Κούβαρος εξασφαλισε Χάλκινο Μετάλλιο και στο “KUMITE” στην Κατηγορία Male U16 +70kg. Ο Χρήστος Αντωνιάδης εξασφαλισε Χάλκινο Μετάλλιο στο “KUMITE” στην Κατηγορία Senior Male – 75kg. Σημειώνεται ότι και εδώ οι Παφιτες αθλητές βρίσκονται σε μειονεκτική θέση αφού θα πρέπει να ξεκινήσουν χαράματα από την Πάφο για να βρεθούν στην Λευκωσία που συνήθως διεξάγονται οι αγώνες.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button