Παραπολιτικά

Σάββας Βέργας

Ο Σάββας Βέργας το τελευταίο διάστημα παραχωρεί συνεντεύξεις  επαναλαμβάνοντας το αφήγημα του.

«Ήμουν άπληστος, πήρα μίζες, το παραδέχομαι όμως το έχω μετανιώσει. Έχω πληρώσει , κάποιοι άλλοι, ακόμη και αυτοί που έδωσαν τις μίζες δεν έχουν πληρώσει.»

Αυτά περίπου λέει και κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι τον χλεύασαν, τους συγκρατουμένους του ότι του έκαναν bulling

Κάτω από κάθε τέτοια συνέντευξη εκδηλώνονται δυο διαφορετικές κατηγορίες πολιτών, ως συνήθως, ενώ υπάρχει και μια τρίτη που προφανώς δεν εκδηλώνεται.

Κάποιοι από αυτούς που γράφουν στηρίζουν τον Βέργα ότι είναι από τους λίγους στην κοινωνία που έχουν πληρώσει, είναι ολοφάνερο ότι έκλεψαν και πολλοί άλλοι και δεν έχουν τιμωρηθεί.

Είναι βέβαια και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν ακόμη συγχωρέσει τον Βέργα για ότι έκανε και μιλούν πολύ απαξιωτικά. Ο Βέργας  πλήρωσε- το πόσο πλήρωσε αμφισβητείται επίσης από κάποιους- η κοινωνία σε κάθε περίπτωση οφείλει να τον επανεντάξει.

Ο ίδιος όμως προσπαθεί να το κάνει με ένα άγαρμπο τρόπο.  Χρειάζεται χρόνος και ο Σάββας Βέργας θα πρέπει να θυμάται ότι ούτε δήμαρχος είναι πλέον, ούτε αξιωματούχος κόμματος.

Είναι ένας άνθρωπος που έκανε ένα τεράστιο λάθος και προσπαθεί να το διορθώσει-οσο διορθώνετε. Γι’αυτό κ. Βέργα άστε τις συνεντεύξεις και  δείξτε με έργα ότι έχετε μετανοήσει. Τα λόγια σας τα θυμόμαστε …δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Close
Back to top button
Close