Επικαιρότητα

Ριζική λύση για Γιόλου, αύριο επί τόπου ο διευθυντής και οι κάτοικοι

Η δημόσια κατακραυγή κατά του τμήματος δημόσιων έργων για την κατάρρευση μέρος του δρόμου Πάφου –Πόλης στην είσοδο της Γιολους, αναγκάζει το τμήμα να λάβει δραστικά μέτρα.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ δήλωσε στο pafoslive ότι είχε αργά το απόγευμα  «επικοινωνία με τον Διευθυντή Τμήματος Δημοσίων Έργων Σωκράτη Ζαπίτη για το θέμα της κατάρρευσης του δρόμου Πάφου -Πόλης πάρα την Γιόλου.»

Ο κ. Ζαπίτης θα βρίσκεται αύριο επιτόπου με κλιμάκιο εμπειρογνώμων  του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων για εξεύρεση λύσης, σύμφωνα με τον κ.Πιττοκοπιτη. Στο μεταξύ η επιτόπου κατάσταση επιδεινώνεται λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Τα Δημόσια Έργα Πάφου  και η Αστυνομία λαμβάνουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα αλλά θα πρέπει να βρεθεί ριζική λύση σημειώνει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ.

Η γραμματέας του κοινοτικού συμβουλίου Γιολου Σύλβια Αντωνίου δήλωσε στο  pafoslive ότι οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και πιθανόν «θα αναμένουν» τους αξιωματούχους των δημοσίων έργων προκειμένου να εκφράσουν την  απογοήτευση και αγανάκτηση τους για την κατάσταση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close