Κύπρος

Πωλούσαν ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή νεαρών

Στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 22, 23 και 26 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ, γύρω στις 10.30 χθες το βράδυ, μετέβησαν σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου εντόπισαν τους τρεις υπόπτους να βρίσκονται σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και τους υπέβαλαν σε έλεγχο.

Στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός ο 22χρονος και συνοδηγός ο 23χρονος, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης 108 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1490 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 23χρονου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Άλλα 13 γραμμάρια κάνναβης σε νάιλον σακούλι, ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε καπνό και ξηρή φυτική ύλη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1560 ευρώ εντοπίστηκαν και στην κατοχή του 26χρονου οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου.

Χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις 9 χιλιάδες και 720 ευρώ εντοπίστηκε και στην οικία του 26χρονου, όπου ανευρέθηκαν επίσης έξι ζυγαριές ακριβείας και άλλα τεκμήρια.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού εναντίον τους διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς και υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close