Επικαιρότητα

Πυροσβέστης ο Αβέρωφ για τις φωτιές του Λακοτρυπη

Ένας ανιστόρητος, επιεικής ο χαρακτηρισμός, δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ στην Λάρνακα εμφανίστηκε για να χύσει νερό στον μύλο των αντιπάλων του κόμματος του, και να εξαγριώσει τους Παφιτες, με τις Αρκαδικές ρίζες, αποκαλώντας τους «Τουρκόσπορους.»

Το λεξιλόγιο και το επίπεδο πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος κύριος δεν χρήζει κανενός σοβαρού σχολίου αλλά φρόντισε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου να τον αποστομώσει.  Ο δημοτικός σύμβουλος λοιπόν κ. Λακκοτρύπης έγραψε σε σχόλιο του στο Facebook:  «Οι μόνοι γνήσιοι τουρκόρατσα της Κύπρου είναι οι Παφίτες! Και αν γνωρίζεις ιστορία, οι Τ/Κύπριοι ήταν Παφίτες που αλλαξοπίστησαν για να σώσουν της περιουσίες τους! Τουρκόσποροι, δηλαδή». Τόση καλή ιστορία ξέρει ο κ.Λακοτρυπης!!! Η ανάρτηση αυτή πυροδότησε σωρεία αντιδράσεων, με παρέμβαση ακόμα και από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, που τον κάλεσε σε απολογία.

Λίγο αργότερα, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, άδειασε τον δημοτικό του σύμβουλο, με ανάρτησή του στο Twitter: «Βεβαίως και είναι απαράδεκτη και οφείλει να απολογηθεί», έγραψε ο κ. Νεοφύτου σχολιάζοντας την ανάρτηση.  Η επίμαχη ανάρτηση διαγράφηκε τελικά από τον προσωπικό λογαριασμό του Γ. Λακκοτρύπη στο Facebook, ο οποίος σε ανάρτησή του προέβη εκ νέου αναφέρει:

«Η εκτίμηση μου προς τους Παφιτες είναι πέραν από δεδομένη. Η αναφορά μου σε μια εκδοχή της ιστορίας ότι κάποιοι Κύπριοι την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έγιναν Οθωμανοί για να γλυτώσουν τις περιουσίες των δεν είχε καμία πρόθεση να πλήξει τους αγαπητούς μου Παφίτες. Απολογούμαι εάν δημιουργήθηκε τέτοια εικόνα. Σίγουρα, ούτε το εννοούσα ούτε το πιστεύω.» Τώρα τα έκανες  χειρότερα, ανιστόρητε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button