Κύπρος

Πρώτο κουδούνι για τα δημοτικά

Το πρώτο κουδούνι για τη Δημοτική Εκπαίδευση θα χτυπήσει σήμερα το πρωί και συνολικά 50.005 μαθητές/τριες της Δημοτικής Εκπαίδευσης αναμένεται να παρουσιαστούν στα σχολεία  τους, για να κατανεμηθούν σε τάξεις/τμήματα ή ομάδες, αντίστοιχα, να πάρουν τα βιβλία τους και να αρχίσουν κανονικά τα μαθήματά τους.
 
 Οι δάσκαλοι/δασκάλες, οι νηπιαγωγοί και οι ειδικοί/ές εκπαιδευτικοί παρουσιάστηκαν στα σχολεία, για ανάληψη καθηκόντων, τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021.
 
 Στο μεταξύ, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς στη Δημοτική Εκπαίδευση, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε σχολεία ως ακολούθως: Στις 0745 αναμένεται να μεταβεί στο Γ` Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου και στις 0900 το Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως.
 
Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εύχεται καλή χρονιά για την έναρξη σε δημοτικά και νηπιαγωγεία.
 
«Καλή χρονιά!  Πρώτο φετινό κουδούνι σε δημοτικά και νηπιαγωγεία αύριο(σήμερα Δευτέρα). Οι εκπαιδευτικοί μας έτοιμοι, υποδέχονται τα παιδιά μας. Θα γεμίσουν ζωή τα σχολεία! Χρειάζεται όμως προσοχή: τηρούμε τους απλούς κανόνες προστασίας. Μάσκα προσώπου = μεγαλύτερη προστασία», γράφει στο tweet του ο Υπουργός Παιδείας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button