Αθλητικά

Πρώτος ο Γιώργος Αχιλλέως στην σκοποβολή

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Γιώργος Αχιλλέως και η διεθνής σκοπεύτρια της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Άντρη Ελευθερίου, εξασφάλισαν τον επίζηλο τίτλο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής 2018.
Ανακοίνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου αναφέρει ότι «και στις δυο κατηγορίες ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα και με πολύ μικρή διαφορά, αφού στους άνδρες ο Γιώργος Αχιλλέως με 726/750, ήταν μόλις δυο δίσκους πάνω από τον δεύτερο Γιώργο Καζάκο της ΣΚΟΕΠΑ (724/750) και η Άντρη Ελευθερίου με 699/750, μόλις δυο δίσκους πάνω από την Παναγιώτα Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ (697/750)».

Τρίτος στους άνδρες τερμάτισε ο Στέφανος Νικολαΐδης της ΣΚΟΛΕΜ με 720/750 και τρίτη στις γυναίκες η Κωνσταντία Νικολάου της ΣΚΟΑΜ με 675/750.

Στους έφηβους του σκητ, πρώτευσε ο Πέτρος Εγγλεζούδης της ΣΚΟΛΕΜ με 712/750, ενώ ο συναθλητής του Κυριάκος Μιχαήλ ήταν ο πρωταθλητής στους παίδες με 583/750.

Τέλος, στην κατηγορία των νεανίδων, πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Σωτηρία Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ με 665/750.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «το πρωτάθλημα στο σκητ περιλάμβανε 8 αγώνες και για κάθε αθλητή και αθλήτρια μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα με τους Γιώργο Αχιλλέως και Ανδρέα Χάσικο να κερδίζουν από δυο αγώνες, ενώ άλλοι τέσσερις σκοπευτές πρώτευσαν στους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες».

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Γιώργος Αχιλλέως κέρδισε τους αγώνες για το «Κύπελλο Παραλιμνίου» και τους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες και ο Ανδρέας Χάσικος του ΣΚΟΛΑΡ το «Κύπελλο Κερύνειας» και το «Κύπελλο Λάρνακας».

Ο Τάσος Χαπέσιης της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στο «Κύπελλο Πάφου», ο συναθλητής του Νικόλας Βασιλείου στο «Κύπελλο Αμμοχώστου» και ο Στέφανος Νικολαϊδης στο «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη».

Ο δευτεραθλητής Γιώργος Καζάκος ήταν πρώτος μεταξύ των Κυπρίων σκοπευτών στους αγώνες του διεθνούς Γκραντ Πρι Κύπρου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button