Επικαιρότητα

Πρώτη αντίδραση από Μυριάνθους για συνενώσεις

Προβληματισμό και  δυσαρέσκεια εκφράζει σε γραπτή δήλωση του ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Πάφου Ηλίας Μυριανθους  για τις προτεινόμενες συνενώσεις των Δήμων και Κοινοτήτων στην Επαρχία Πάφου.

Ο Ηλίας Μυριανθους τονίζει  ότι, με βάση τη συγκεκριμένη εξαγγελία δεν έχουν ληφθεί καθόλου υπόψιν οι ανησυχίες των πολιτών που καλούνταν να συνενωθούν σήμερα.

Δεν έχουν ληφθεί καθόλου υποψιν, συνεχίζει, οι εισηγήσεις και οι ανησυχίες των δημοτών του Δήμου Γεροσκήπου, καθώς και αρκετών κοινοτήτων του Διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς, αλλά και γενικά των κοινοτήτων της επαρχίας Πάφου όπου με επιχειρήματα εξέφρασαν τις θέσεις, απόψεις και λύσεις τους στα διάφορα ζητήματα της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Πάφου ξεκαθάρισε ότι τάσσεται  υπέρ της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης , αλλά ταυτόχρονα αυτή δεν μπορεί να γίνεται εν αγνοία των πολιτών και χωρίς να εξυπηρετούνται τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Δήμων και Κοινοτήτων, επισημαίνει.

Ο Ηλίας Μυριανθους θα επιδιώξει όπως ανέφερε  κατά τη συζήτηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου στη Βουλή, να προωθήσει τις εισηγήσεις των Δήμων και Κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close