Επικαιρότητα

Πρώην υποψήφιος έμπορος ναρκωτικών

Η αστυνομία στην Πάφο συνέλαβε τρία πρόσωπα για κατοχή ενός σχεδόν  κιλού ναρκωτικών.

Οι δυο από τους συλληφθέντες συνελήφθησαν σε επιχείρηση του κλιμάκιου της ΥΚΑΝ στην Πάφο κατονομάζοντας τον τρίτο που είναι ηλικίας 70 χρόνων ως τον προμηθευτή τους. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με μικρό κόμμα στην εκλογική περιφέρεια Πάφου.

Σε επιχείρηση του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Πάφου συνελήφθησαν χθες το απόγευμα δυο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 35 και 31 χρόνων. Όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος που κατάγεται από την Λευκωσία με συνοδηγό τον 31χρονο Παφιτη ανακόπηκε στον δρόμο Αγίου Γεωργίου Κελοκεδάρων – Τροόδους από μέλη της υπηρεσίας .

Ο οδηγός του αυτοκινήτου  μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εγκατέλειψε το όχημα και άρχισε να τρέχει στα χωράφια.

Πριν συλληφθεί  πέταξε στο έδαφος μια συσκευασία που όπως διαπιστώθηκε αργότερα περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 77 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που έγινε κοντά στο σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης άλλα τέσσερα γραμμάρια κάνναβης και ένα γραμμάριο Κρυσταλ- μεθ.

Οι δυο νεαροί  ανακρινόμενοι κατονόμασαν 70χρονο από χωριό της επαρχίας Πάφου ως τον προμηθευτή τους.

Σε έρευνα στην κατοικία του 70χρονου εντοπίσθηκαν  διάφορες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 708 γραμμαρίων ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι διατηρούσε φυτεία με φυτά κάνναβης  στο παρελθόν. Παραδέχθηκε επίσης ότι είναι χρήστης δήθεν  για ιατρικούς λόγους.

Εναντίον και των τριών  εκδόθηκαν διατάγματα προσωποκράτησης τους για οκτώ μέρες .

Διερευνάται σε βάρος τους υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, κατοχής, χρήσης και προμήθειας ναρκωτικών καθώς και  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close