Αθλητικά

Πρόωρος τελικός αύριο στην Πάφο

Ενας πρόωρος τελικός του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών θα διεξαχεί αύριο στο Αθλητικό Κέντρο Αφροδίτη, όπου στις 20:00 οι μόνιμοι πρωταγωνιστές των τελευταίων χρόνων Green Air Παφιακός και Ομόνοια θα δώσουν την πρώτη μάχη των ημιτελικών. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ε.Ν.Π. και ΑΕ Καραβά στην Αίθουσα Δήμου Παραλιμνίου που θα ξεκινήσει επίσης στις 20:00.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, τα «φώτα» των ημιτελικών στρέφονται στον αγώνα στην Πάφο. Οι δυο ομάδες μονοπωλούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο. Ο Green Air Παφιακός έκανε πολύ καλό φινάλε στο πρωτάθλημα και μετά την πρόκριση επί της N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα θα τα δώσει όλα στον πρώτο ημιτελικό με την πρωταθλήτρια Ομόνοια. Οι Παφίτες με τα πολλά ταλέντα στη σύνθεσή τους προετοιμάζονται για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Η Ομόνοια πάει στην Πάφο για να επαναλάβει ό,τι έκανε και στους αγώνες πρωταθλήματος. Δηλαδή να κερδίσει και να καταστεί φαβορί ενόψει του επαναληπτικού της 12ης Απριλίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία». Οι πρωταθλητές που κυνηγούν το νταμπλ θέλουν την 27η σερί φετινή τους νίκη.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button