Επικαιρότητα

Προχωρεί η μονάδα αιμοκάθαρσης

Ο Βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ, κ. Χρύσανθος Σαββίδης, πραγματοποίησε σήμερα προγραμματισμένη επίσκεψη στην υπό ανέγερση Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Πάφου, με στόχο την ενημέρωσή του για την πρόοδο των εργασιών της.

Ο κ. Σαββίδης, έχει ενημερωθεί πως η έναρξη των εργασιών της νέας Μονάδας Αιμοκάθαρσης, έχει γίνει στις 14 Απριλίου 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου 2022.

Επιπλέον, ο κ. Σαββίδης έχει ενημερωθεί από τον υπεύθυνο του έργου ότι οι εργασίες ανέγερσης προχωρούν κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση. Γεγονός για το οποίο ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του και συγχάρηκε την ανάδοχο εταιρεία.

Όπως ανάφερε, ο Βουλευτής Πάφου, η νέα Μονάδα Αιμοκάθαρσης θα κοστίσει 4.737.000 ευρώ, η οποία θα περιλαμβάνει 3 ορόφους, όπου θα εξοπλιστούν με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό από τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας(ΟΚΥπΥ). Πρόσθεσε ότι , για 144 μήνες, την ευθύνη συντήρησης του κτιρίου θα έχει η εταιρεία που ανέλαβε την μελέτη και κατασκευή του έργου.

Τέλος, κ. Σαββίδης δεσμεύτηκε, ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του έργου, ούτως ώστε να τηρηθούν τα σχετικά χρονοδιαγράμματα και να συμβάλει όπου μπορεί, προκειμένου να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button