Επικαιρότητα

Προσωπικό από την Λάρνακα στην Πάφο για αεροδρόμιο

Για σοβαρή υποστελέχωση της Αερολιμενικής Υπηρεσίας των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου κάνει λόγο ο κλάδος υπαλλήλων του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας της ΠΑΣΥΔΥ.

Το προσωπικό της αερολιμενικής υπηρεσίας αλλά και του γραφείου κινήσεων των δυο αερολιμένων κατήλθαν από τις 7 μέχρι τις 9 το πρωί σε αυθόρμητη στάση εργασίας από την οποία ωστόσο δεν επηρεάστηκε η λειτουργία των δυο αεροδρομίων.

Ο επιθεωρητής αερολιμένα Σωκράτης Ιωάννου , εκπρόσωπος των εργαζομένων δήλωσε ότι με επιστολή του το υπουργείο οικονομικών ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η αποπαγοποίηση νέων προσλήψεων που είναι αναγκαίες για την ομαλή λειτουργία των αερολιμένων.

Ενδεικτικό του προβλήματος που υπάρχει, κατέληξε, είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις για να μην κλείσει το αεροδρόμιο Πάφου, λόγω υποστελέχωσης, συνάδελφοι τους από την Λάρνακα μεταβαίνουν στην Πάφο για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και τα κενά που δημιουργεί η υποστελέχωση.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι σε βάθος πενταετίας θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 24 νέες προσλήψεις με βάση και τις επερχόμενες αφυπηρετήσεις, σημειώνοντας ότι προσδοκούν στην άμεση και καταλυτική παρέμβαση των αρμοδίων για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο και δεν δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την άμεση εφαρμογή των όσων συμφωνήσαμε, δηλαδή την αποδιπλοσταύρωση των θέσεων και ευελπιστούμε ότι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος για αποφυγή περαιτέρω κλιμάκωσης, κατέληξε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button