Επικαιρότητα

Προσεύχονται για το θαύμα

Τριάντα και πλέον ώρες μετά το απρόοπτο περιστατικό στο Α’ Λύκειο Πάφου με τον μαθητή  της πρώτης τάξης Σάββα Αλεξόπουλο όλοι προσεύχονται ο 15χρονος μαθητής να μπορέσει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Σήμερα το πρωί όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του λυκείου προσευχήθηκαν από κοινού προκειμένου να εκπληρωθεί αυτός ο σκοπός.  Το σχολείο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ και η διεύθυνση έχει αποφασίσει να ακυρώσει την προγραμματισμένη για αύριο εκδρομή του σχολείου.

Ο Σάββας Αλεξόπουλος δίνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο μαθητής έχασε τις αισθήσεις του χθες το πρωί  ενώ βρισκόταν σε αίθουσα διδασκαλίας και σωριάστηκε στο έδαφος. Το αποτέλεσμα της αξονικής τομογραφίας έδειξε διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου.  Ο μαθητής υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες. Οι θεράποντες ιατροί περιμένουν να καταγράψουν τις αντιδράσεις του οργανισμού και φαίνεται ότι αυτή την φορά ο χρόνος μπορεί  να είναι σύμμαχος με το παιδί. Συγγενείς και φίλοι του νεαρού μαθητή, μαζί και όλη η Πάφος προσεύχονται γι’αυτόν να ξεπεράσει την σκληρή δοκιμασία και να επιστρέψει το συντομότερο στο σχολείο του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button