Αθλητικά

Προσεκτικές οι κινήσεις της ΠΑΦΟΥ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί παντός αθλητικού». 

Για την αποτυχία εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου: «Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί ανεβήκαμε επίπεδο, καταφέραμε να μπούμε στην εξάδα του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία μας, όμως χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε θέση στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί σε καίρια σημεία. Πάνω στο φετινό βήμα να χτίσουμε, να δούμε και τα λάθη που κάναμε γιατί πιστέυουμε ότι η ομάδα μας μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Είδαμε πάνω από όλα θετικά την κατάσταση, όντως η ομάδα πήγε πολύ καλά και κόντραρε οποιανδήποτε ομάδα σε κάθε έδρα. Δείξαμε ότι αλλάξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα και ίσως μας κόστισε που χάσαμε κάποια παιχνίδια στο 90’. Κάθε χρόνο μαθαίνουμε, μαζεύουμε εμπειρίες και βγαίνουμε πιο σοφή στην επόμενη σεζόν». 

Για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν ομάδες που πάνε αδιάφορες. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας. Οφείλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην τελευταία αγωνιστική για να πούμε έτσι και ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας». 

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν παίκτες με τους οποίους υπάρχουν καταρχήν συμφωνίες. Μόνο όταν υπάρξουν υπογραφές θα τους ανακοινώσουμε. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν και στα ποιο βαθιά οι εξελίξεις, θα υπάρξει και νεότερο με τον νέο προπονητή αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Η ομάδα κινείται προσεκτικά».

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button