Επικαιρότητα

Προς εξιχνίαση υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών

Συνελήφθηκε χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, 42χρονος από την Σύρια  που καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μετά και τον εντοπισμό, στις 28 Απριλίου, μεγάλης ποσότητας κοσμημάτων, ρολογιών, ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων αντικειμένων που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Αργότερα χθες, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν και στη σύλληψη 34χρονου, εναντίον του οποίου επίσης προέκυψε μαρτυρία για την εμπλοκή του στην υπόθεση, με τον αριθμό των συλλήψεων να φτάνει στις τέσσερις, αφού για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 23 χρόνων από την Αίγυπτο.

Φωτογραφίες των αντικειμένων που ανευρέθηκαν  δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, για σκοπούς αναγνώρισης από τους ιδιοκτήτες τους. Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021.

Τα κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας σε διαμέρισμα όπου διαμένει ο 42χρονος, στην Πάφο. Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας, την περασμένη Τρίτη, συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες, ηλικίας 32 και 23 ετών, οι οποίες εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα.

Τα μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν στο διαμέρισμα παραβιάζοντας την είσοδό του, αφού οι δύο γυναίκες δεν άνοιγαν την πόρτα.

Μετά την είσοδο των αστυνομικών στο διαμέρισμα, η 32χρονη φέρεται να προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι δύο τσάντες, όμως αποτράπηκε από μέλος της Αστυνομίας.

Στις δύο τσάντες εντοπίστηκε στη συνέχεια ο μεγάλος αριθμός ρολογιών, κοσμημάτων, κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών και άλλων αντικειμένων.

Οι 32χρονη και 23χρονη τελούν υπό εξαήμερη κράτηση βάσει διαταγμάτων που εξέδωσε την επομένη της σύλληψής τους μέρα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button