Κύπρος

Προς αυτονόμηση η πυροσβεστική

Το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Λευκωσία, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Στέφη Δράκου, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Πολύβιο Χατζηβασιλείου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, καθώς και Αξιωματικοί και μέλη της Πυροσβεστικής. 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία, ενώ η Υπουργός συνεχάρη τα μέλη της Πυροσβεστικής για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν και την ετοιμότητα τους να ανταποκριθούν στα αυξημένα καθήκοντα που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό και ειδικά για την συμβολή τους στην μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στις κοινότητες ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας. 

Μεταξύ άλλων, η κα Δράκου τόνισε ότι προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η αυτονόμηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εξέλιξη, η οποία όπως είπε, δημιουργεί νέα δεδομένα και νέες προοπτικές για το Σώμα της Πυροσβεστικής με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης Υπηρεσίας που να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στο όποιο περιστατικό προκύψει. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button