Κύπρος

Προκάλεσε τροχαίο μεθυσμένος

Προφυλακιστέος μέχρι τις 29 Ιουλίου, οπότε θα του επιβληθεί ποινή από το Δικαστήριο, βρίσκεται 45χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος ενεπλάκη χθες σε τροχαία σύγκρουση, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το τροχαίο συνέβη, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λάρνακα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το προπορευόμενό του όχημα, το οποίο βρισκόταν σε στάση, σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες των δύο οχημάτων.

Μέλη της Αστυνομίας, που κλήθηκαν στη σκηνή, διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης στον 45χρονο, με τελική ένδειξη 121μg%, αντί 22μg%. Ο 45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 45χρονος παραδέχθηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για γεγονότα και ποινή στις 29 Ιουλίου 2019. Διέταξε επίσης όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button