Επικαιρότητα

Προειδοποιούν με μέτρα στα αεροδρόμια

Σύντομα θα προκηρυχτούν οι διαγωνισμοί για τις υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροδρομίων στις οποίες απασχολείται μεγάλος αριθμός εργαζομένων.

 

Σύμφωνα με τον Πέτρο Δημοσθένους, επαρχιακό γραμματέα της  ΣΕΚ Πάφου οι συντεχνίες έγκαιρα, εδώ και αρκετό καιρό έχουν  ενημερώσει τόσο την διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων , το υπουργείο Συγκοινωνιών αλλά και το υπουργείο Εργασίας, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούν σε περίπτωση επιτυχίας ενός νέου εργοδότη, στην διαδικασία του διαγωνισμού, να μην μεταφέρει και το προσωπικό στην υπηρεσία του με όλα τα ωφελήματα που είχε στον προηγούμενο εργοδότη αναγνωρίζοντας και την προϋπηρεσία του.

Ο Πέτρος Δημοσθένους προειδοποίησε  ότι αν μέσα από τον διαγωνισμό δεν υπάρχει σαφέστατα αυτή η υποχρέωση για τις συντεχνίες του προσωπικού θα ήταν αιτία σύγκρουσης.

Ο επαρχιακός γραμματέας της ΣΕΚ κάλεσε εκ νέου όλους τους εμπλεκόμενους να συμβάλουν προς την κατεύθυνση αυτή έτσι ώστε να αποτραπούν δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να  επηρεάσουν και τα δυο αεροδρόμια και το τουριστικό προϊόν μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που περνά η οικονομία και ο τόπος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button