Επικαιρότητα

Πρασινίζουν την Γεροσκήπου

Δυο νέα πάρκα δημιουργεί ο δήμος Γεροσκήπου στην συνοικία της Κολώνης. Σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών και Έρευνας «Ακτή» και την Πρωτοβουλία Πολιτών «100.000 δένδρα στην Πάφο» οργάνωσαν σήμερα εκστρατεία δεντροφύτευσης δύο χώρων πρασίνου στην οποία συμμετείχαν και μέλη της λέσχης

«Λαιονς» αλλά και αρκετοί εθελοντές. Το ένα από τα δυο πάρκα θα φέρει το όνομα ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ αφού η ομώνυμη εταιρεία των παιδιών του έχει συνεισφέρει οικονομικά για την δημιουργία του πάρκου.

Ο δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε ότι από το σημείο του πάρκου αυτού θα ξεκινά και το γραμμικό πάρκο του δήμου μήκους 3,5 χιλιομέτρων που θα καταλήγει στους «επτά αη Γιώργηδες.» Ο δήμος αποδεδειγμένα συνέχισε εφαρμόζει μια φιλική προς το περιβάλλον πολιτική αφού το τελευταίο διάστημα έχουν φυτέψει περισσότερα από δυο χιλιάδες δέντρα.

Η Άννα Τσελεπου εκ μέρους της ΑΚΤΗΣ συνεχάρη τον δήμο Γεροσκηπου αλλά και όλους τους κοινωνικούς φορείς που εργάζονται για την ανάπτυξη του πρασίνου στην Πάφο. Ο συνδυασμός πρασίνου και θάλασσας είναι μοναδικός κατέληξε και είναι κάτι που μπορεί κάποιος να απολαύσει στην Πάφο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button