Πάφος

Πράσινη ζώνη η Πάφος

Σχεδόν έξι χιλιάδες γρήγορα   τεστ αντιγόνου διενεργήθηκαν και χθες στην Πάφο με το ποσοστό θετικότητας να παραμένει το χαμηλότερο όλων των επαρχιών μόλις 0,09%. Μετά την διενέργεια  5,820  τεστ για έλεγχο του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων εντοπίσθηκαν μόλις πέντε θετικά περιστατικά ή ποσοστό θετικότητας 0,09%.     

Στο νοσοκομείο Πάφου έχουν μειωθεί πλέον και οι νοσηλευόμενοι αφού νοσηλεύονται 16  ασθενείς, 14  στον θάλαμο covid  και 2 στην μονάδα αυξημένης φροντίδας.  Σήμερα Τετάρτη  στην Πάφο θα λειτουργούν πέντε σημεία δειγματοληψίας. Τα τρία συνεργεία με διευρυμένο ωράριο  θα είναι στα δημοτικά όρια Πάφου και συγκεκριμένα στην πρώην οικία επαρχου, στην πλατεία Δημαρχείου και στο ERA KORIVOS.

Τα άλλα δυο   συνέργεια,   θα βρίσκονται σε Τίμη και Πέγεια.  Στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργεί η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο καταγγέλθηκε η διαχειρίστρια ενός ινστιτούτου αισθητικής που δεν έφερε μάσκα και πέντε πολίτες , οι 4 για μη χρήση μάσκας και ο ένας για παραβίαση του ωραρίου κυκλοφορίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button