Αθλητικά

Πολύτιμη νίκη ΠΑΦΙΑΚΟΥ

Υπερπολύτιμη νίκη πέτυχε στη Λευκωσία ο Green Air Παφιακός, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΚΟΠΕ, στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» επικράτησε με 0-3 σετ του ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται στη 2η θέση. Το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε σε όλο τον αγώνα, αλλά έχασε στα σημεία.
 
Ο Green Air Παφιακός σε ένα πολύ κλειστό σετ επιβλήθηκε με 20-25 στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 0-1 σετ σε 24’ Το ΑΠΟΕΛ μέχρι το 15-14 προηγείτο συνεχώς.
 
Στην απόλυτη ισορροπία ήταν το ντέρμπι στο δεύτερο σετ 09-09. H παφιακή ξέφυγε στα τελικά στάδια κερδίζοντας 21-25 αυξάνοντας το σκορ σε 0-2 σετ.
 
Στο τρίτο σετ το ΑΠΟΕΛ τα έδωσε όλα για να μείνει  στον αγώνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγήθηκαν 17-16. Ο Green Air Παφιακός  πήρε τα ηνία προηγήθηκε 20-23 για να κερδίσει με 21-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.
 
ΑΠΟΕΛ (XΡ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ): Χαριδήμου, Σκορδής, Saar, Jansons, Strukarevic, Σοφοκλέους – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Κυπριανού, Κανάρης, Αβερκίου, Παναγίδης.
 
Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (KKΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Petty, Παφίτης, Systestad, Ζηκάκης, Οικονομίδης, Γιαννάκος,  – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Τσαγγαρίδης, Ανδρέου.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button