Αθλητικά

Πολύβιος Παλιούρας για όλα

Ο Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον super sport fm για όλα όσα αφορούν την ομάδα μετα τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ. 

Για το παιχνίδι: «Πήγαμε στη Λεμεσό για βαθμολογικό όφελος, όμως δεχτήκαμε γρήγορο γκολ. Μετά η ομάδα αντέδρασε, πήρε την πρωτοβουλία, μπήκε το γκολ της ισοφάρισης που όμως ακυρώθηκε. Ίσως αν μετρούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και είναι ένα από τα σημεία που πρέπει να δουλέψουμε, γιατί δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Ήρθε και το τρίτο γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Πρέπει να δούμε πως θα χτίσουμε πάνω σε αυτή την ήττα, γιατί και οι ήττες μπορούν να σε μάθουν πολλά».

Για τη διαιτησία: «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, όμως είναι πολιτική μας να μην σχολιάζουμε τη διαιτησία. Υπάρχουν υπεύθυνοι άνθρωποι που πρέπει να δουν τι έγινε στο παιχνίδι και αν πρέπει να κάνουν κάποια ενέργεια».

Για το πρωτάθλημα: «Όλα πρέπει να λειτουργούν σωστά και αναμένεται να δούμε ένα πολύ συναρπαστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι ικανές να κάνουν ζημιά. Σίγουρα θα πρέπει αυτό να το προστατέψουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γενικά είναι δύσκολο το πρόγραμμα τις πρώτες αγωνιστικές. Όμως πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν σημαίνει πως απογοητευόμαστε στην πρώτη ήττα. Πρέπει να συγχαρούμε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, που ήρθε στο Τσίρειο, Δευτέρα βράδυ, εργάσιμη μέρα και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά για να τους αποζημιώσουμε από το επόμενο κι όλας παιχνίδι της ομάδας μας».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Αουρέλιο ο οποίος έλειψε χθες, Σεμέδο και Μπεριγκό δεν ήταν 100% έτοιμοι, τους χρησιμοποιήσαμε λιγότερο χθες. Βλέπουμε τη συνέχεια».

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button