Αθλητικά

Ποιοι βάζουν πίεση στον Κοπιτς;

Μέσα σε δυο παιχνίδια χάθηκε η μαγεία. Ενώ στο νικηφόρο πέρασμα από το ΑΜΟΧΩΣΤΟΣ την πρώτη αγωνιστική όλοι εκθείαζαν τον «στρατηγό» Κοπιτς τώρα μετά τις δυο ήττες με ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν τριτώσει το κακό με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ οι Ρώσοι δεν θα δείξουν υπομονή.

Και φτιάχνουν το ανάλογο κλίμα:  «Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τελικούς και παιχνίδια έξι βαθμών, ωστόσο υπάρχει πίεση στην ομάδα για την κατάκτηση των τριών βαθμών και αυτό είναι φυσιολογικό». «Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες το καλοκαίρι που μας πέρασε έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, έφεραν παίκτες επιπέδου Premier League, ονόματα που δύσκολα βλέπεις κανείς στις κυπριακές ομάδες.

Οι Λομάκιν και Ντουμπόφ έκαναν το καθήκον τους και «απάντησαν» σε όσους τους χρέωναν ότι ήρθαν στην Πάφο για τουρισμό. Και τώρα αναμφίβολα έχουν πολλές απαιτήσεις του ύψους των χρημάτων που ξόδεψαν. Πλέον, ήρθε η ώρα του Ζέλικο Κόπιτς, να μοντάρει όλο του το υλικό, να επιλέξει τα σωστά στοιχεία για να φτιάξει μια επιτυχημένη παράσταση.

Και το έργο θα είναι επιτυχημένο μόνο όταν φύγει η Πάφος από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τους τρεις βαθμούς.» Σίγουρα ο πρώτος που θέλει την νίκη είναι ο προπονητής, περισσότερο και από τον πιο απαιτητικό οπαδό, αλλά η πίεση και τα υπονοούμενα ότι ψάχνουν ήδη τον αντικαταστατή του δεν βοηθούν.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button