Επικαιρότητα

Ποινή φυλάκισης για τα ναρκωτικά σε μηχανές ποδόλουτρων

Το Κακουργιοδικείο Πάφου καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης 14 χρόνων, γυναίκα ηλικίας 30 ετών, αφού βρέθηκε ένοχη στις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά την εισαγωγή 4 κιλών και 990 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε στις 15/4/2023 στο αεροδρόμιο Λάρνακας και κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές. Στις 15 Απριλίου 2023 αφίχθηκε μέσω αεροδρομίου Λάρνακας από Ευρωπαϊκή χώρα και κατασχέθηκε από τις τελωνειακές αρχές πακέτο εντός του οποίου υπήρχαν τρεις μηχανές ποδόλουτρων και εντός του οποίου υπήρχαν συνολικά έξι συσκευασίες μεθαμφεταμίνης συνολικού μεικτού βάρους 4 κιλών και 990 γραμμαρίων με συγκεκριμένο παραλήπτη.

Στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης ναρκωτικών της ΥΚΑΝ και στην προσπάθεια παραλαβής των ναρκωτικών από τον αναφερόμενο παραλήπτη στις 18 Απριλίου μετέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ στο σημείο παραλαβής όπου έφτασε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα και παρέλαβαν το πακέτο.

Αφού ο ένας εξ αυτών υπέγραψε τα έγγραφα παραλαβής συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας που διενεργήθηκε στους πιο πάνω ο ένας προέβαλε αντίσταση και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παρεμπόδισης οργάνων της τάξης και την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος του. Το δικαστήριο καταδίκασε την 30χρονη που ήταν η τελική παραλήπτρια του πακέτου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button