Επικαιρότητα

Ποια γεγονότα έγιναν παραδεκτά στην υπόθεση Μιλκοβα

Ένα  ακριβώς χρόνο  μετα την τραγωδία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, τον θάνατο της Βουλγάρας Πετρουνας Μιλκοβα από επίθεση σκυλιών, οι σκηνές ζωντάνεψαν  στο μόνιμο κακουργιοδικείο Πάφου με την κατάθεση των παραδεκτών γεγονότων από την κατηγορούσα αρχή με την συγκατάθεση της υπεράσπισης του κατηγορούμενου, του ιδιοκτήτη των σκυλιών Ροτβαιλερ.  

Πριν από την παράθεση των παραδεκτών γεγονότων κατατέθηκαν και νέα τεκμήρια ανεβάζοντας στα 80 τον αριθμό των τεκμηρίων  που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής. Ακολούθως έγινε αναφορά στα γεγονότα της υπόθεσης και της κατάληξης που είχε η 46χρονη Βουλγάρα που έφτασε λίγες μέρες πριν το περιστατικό στην Κύπρο αναζητώντας εργασία. Η Μιλκοβα διέμενε με τον σύζυγο της σε υποστατικό που είναι κτισμένο στο ίδιο αγροτικό τεμάχιο που ο κατηγορούμενος διατηρεί μηχανουργείο. Κοντά στο μηχανουργείο σε κλουβιά υπήρχαν πέντε σκυλιά ροτβαιλερ . Η άτυχη Μιλκοβα , σύμφωνα με τα παραδεκτά στο δικαστήριο γεγονότα, το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου 2018 πήγε να αναζητήσει εργασία σε γειτονικά ξενοδοχεία. Κάμερα ασφαλείας την καταγραφεί να εξέρχεται από ξενοδοχείο της περιοχής Γεροσκηπου στις 11.15 το πρωί ενώ μισή περίπου ώρα αργότερα θεάθηκε να περπατά κοντά στην σκηνή του επεισοδίου.

Στις 12.30 το μεσημέρι βρέθηκε τραυματισμένη από τον κατηγορούμενο ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι επικαθηκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της. Ακολούθησαν οι πέντε μεταθανάτιες εξετάσεις στην σωρό της για να υπάρξει η κατάληξη ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση από σκυλιά.

Η διαδικασία θα συνεχισθεί την ερχόμενη Τρίτη με τους πρώτους μάρτυρες κατηγορίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Close
Back to top button
Close