Αθλητικά

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΥ

Εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 5η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΣ , που θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 21.4.2023 και ώρα 19:00 στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :

§ Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:15.

§ Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα που θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Στις εισόδους του σταδίου θα υπάρχει έλεγχος για τη κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων (turn – stile) με έγκυρο εισιτήριο.

§ Τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Γηπεδούχος ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ

§ Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα παραχωρηθούν η Κεντρική (δυτική), Ανατολική και Νότια Κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι W1, W2, S1, S3, E1, E2, E3 καθώς και η Είσοδος VIP στη Κεντρική κερκίδα.

§ Στο γήπεδο θα λειτουργήσουν ταμεία για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

§ Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος .

§ Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου (Α 6) προς Πάφο, έξοδο προς Κολόσσι (Ε 605) και ακολούθως δια μέσου της αερογέφυρας, στροφή δεξιά προς το γήπεδο. Οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης του γηπέδου.

§ Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων που έχει ορίσει το στάδιο. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΦΟΥ

§ Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΦΟΥ, θα παραχωρηθεί η βόρεια

κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η είσοδος Ν 2 του Σταδίου.

§ Στο γήπεδο θα λειτουργήσει ένα ταμείο για τους οπαδούς της ΠΑΦΟΥ. Καλούνται οι οπαδοί να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο.

§ Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.

§ Για την ομαλή προσέλευση των οπαδών της ΠΑΦΟΥ προς το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου (Α6) προς Λεμεσό, έξοδο προς Φράγμα Κούρρη, στη συνέχεια μέσω της οδού Λόφου, 2η έξοδο (δεξιά) του μικρού Κυκλικού Κόμβου και 1η έξοδο (αριστερά) στο μικρό κυκλικό κόμβο, με κατεύθυνση προς το γήπεδο. Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΥ μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους. Κατά την αποχώρηση τους από στάδιο, να ακολουθήσουν τις πινακίδες με κατεύθυνση την Πάφο.

§ Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος

μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων που έχει ορίσει το στάδιο. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

§ Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων, χρήση λέιζερ και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

§ Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

§ Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

§ Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη περιοχή του ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button