Επικαιρότητα

Ποδηλασία από αστυνομικούς για καλό σκοπό

Τα αστυνομικά σώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και  των Βρετανικών Βάσεων  συνδιοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο “ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική στήριξη των φιλανθρωπικών συνδέσμων για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις , Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου , Ένα όνειρο μια ευχή- και  οι Μικροί Ήρωες. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας Άντρης Αναστασιάδη και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο , MaiGenRob Thomson.

Οι  ποδηλατικές ομάδες θα περάσουν από επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου και θα τύχουν ανάλογης υποδοχής από δήμους και κοινότητες , οι οποίες θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή . Ο τερματισμός της πορείας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου γύρω στις 5μμ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Λευκωσία εν μέσω υποδοχής και επίσημης τελετής.

Η τελετή έναρξης θα διοργανωθεί  στο προαύλιο του δημοτικού μεγάρου Πόλεως  την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στις 07:30 π.μ . Ο δήμαρχος Γιωτης Παπαχροστοφη θα κηρύξει  την έναρξη της πορείας. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button