Επικαιρότητα

Περισσότερες υπηρεσίες στο ΚΕΠ Πάφου

Η υπηρεσία πιστοποίησης εγγράφων με τη Σφραγίδα Apostille, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Πάφου, επεκτείνεται από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, πέραν της πιστοποίησης των δημοσίων εγγράφων και στην πιστοποίηση ιδιωτικών εγγράφων, Ενόρκων Δηλώσεων με παραρτήματα και Εγγράφων του Εφόρου Εταιρειών, αναφέρει το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος, σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα ΚΕΠ (Λευκωσίας 1, Λευκωσίας 2, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Κολοσσίου, Πόλης Χρυσοχούς και Πελενδρίου) εξακολουθούν να παρέχουν την υπηρεσία πιστοποίησης εγγράφων με τη Σφραγίδα Apostille, μόνο για δημόσια έγγραφα.

Συνεχίζεται επίσης η εξυπηρέτηση των πολιτών για πιστοποίηση με τη Σφραγίδα Apostille, για όλα τα είδη εγγράφων, στα κεντρικά γραφεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως στη Λευκωσία και στο γραφείο του Υπουργείου στη Λεμεσό, το οποίο στεγάζεται στο ΚΕΠ Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι, για την εξυπηρέτηση τους στα ΚΕΠ, οι πολίτες θα πρέπει να διευθετούν εκ των προτέρων ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον ενιαίο, παγκύπριο αριθμό 22309100.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button