Πολιτική

Περιοδεία Σιζόπουλου στην Τηλλυρία

Πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη περιοδεία του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου στην ακριτική Τηλλυρία. Τον Μαρίνο Σιζόπουλο συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Μορφάκης Σολομωνίδης, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. ΕΔΕK Λευκωσίας Σπύρος Χριστοφίδης, μέλη του Π.Γ και της Ε.Ε. ΕΔΕΚ Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη της περιφερειακής οργάνωσης Κ.Σ. ΕΔΕΚ Τηλλυρίας για τις προεδρικές εκλογές και τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από θέματα επικαιρότητας. Ο Μαρίνος Σιζόπουλος άκουσε τις απόψεις των παρευρισκoμένων, κατέγραψε τα προβλήματά τους και εισηγήθηκε τα πιο κάτω: 

  1. Αναβάθμιση του ιατρικού κέντρου της περιοχής σε προσωπικό και εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχές λόγω των ειδικών συνθηκών και της σχετικής απομόνωσης του υπάρχει. 
  2. Λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων, καθίσταται επιβεβλημένη η έναρξη προγράμματος επιδότησης της μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής. 
  3. Να τεθεί σε προτεραιότητα το άνοιγμα του οδοφράγματος Κοκκίνων που εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες των πολιτών. 
  4. Προώθηση προγράμματος δωρεάν εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στις οικίες των μόνιμων κατοίκων της περιοχής. 

    Η ΕΔΕΚ θα προωθήσει την υλοποίηση των πιο πάνω που οδηγούν σε άμεση και αποτελεσματική στήριξη των κατοίκων της ακριτικής Τηλλυρίας. 

     
    Γραφείο Τύπου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button