Περιβάλλον

Περιβαλλοντική δράση στην παραλία Γεροσκήπου

Τα  παιδάκια του καλοκαιρινού σχολείου απασχόλησης του Δήμου Γεροσκήπου  και το Κέντρο Μελετών και Έρευνας Ακτή τοποθέτησαν   κάδους που ζωγράφισαν  στην παραλία της Γεροσκήπου .

Σύμφωνα με την Άννα Τσέλεπου εκ μέρους του Κέντρου Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ,  σε  βαρέλια τα παιδάκια ζωγράφισαν στοιχεία της θάλασσας και έγραψαν προτροπές για καθαρό περιβάλλον.

Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ,  είπε η κ. Τσέλεπου αφού παρουσίασε τα πρόγραμμα ενημέρωσης  της για Τηγανοκίνηση και σκουπίδια της θάλασσας στο συγκεκριμένο σχολείο συνεργάστηκε με τον Δήμο Γεροσκήπου και μετέφεραν τους κάδους στην παραλία Γεροσκήπου όπου τους τοποθέτησαν τα παιδιά με τον δήμαρχο Γεροσκήπου κ.Παυλίδη.

Επεσήμανε τέλος πως σύντομα και άλλες οικολογικές δημιουργίες θα κατασκευαστούν  από παιδάκια στην συγκεκριμένη παραλία.

Η συγκεκριμένη παραλία της Γεροσκήπου φιλοξενεί δύο οικολογικές καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις στα πλαίσια της περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου Γεροσκήπου που προχώρησε  η τοπική αρχή  στην παραλία της Γεροσκήπου σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών ΑΚΤΗ και τα δημοτικά σχολεία της Γεροσκήπου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button