Παραπολιτικά

Παφιτης ο νέος αρχηγός

Τις τελευταίες μέρες το pafoslive επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά σε σχέση με την παραίτηση Ιωνά Νικολάου και την παύση του αρχηγού αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου. 

Σε σχέση με το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί είχαμε κάνει αναφορά από την πρώτη στιγμή στον υπαρχηγό της δύναμης Κύπρο Μιχαηλίδη και επιμένουμε σε αυτόν.

Ο γεννημένος στην Αναριτα Κύπρος Μιχαηλίδης είναι ο καταλληλότερος την συγκεκριμένη στιγμή αφού δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής ενώ φαίνεται να είναι ευρύτερα αποδεκτός όχι μόνο στο αστυνομικό σώμα αλλά και ανάμεσα στα κόμματα.

Πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της δημοκρατίας να έχει καταλήξει στον Κύπρο Μιχαηλίδη ο οποίος θα είναι ούτως ή άλλως ένας αρχηγός για τα επόμενα δυο- τρία χρόνια μέχρι την αφυπηρέτηση. Αρκετός χρόνος για να βρεθεί και ο μετα από αυτόν αρχηγός του σώματος.

Σε ότι αφορά τον υπαρχηγό η λύση που φαίνεται να υιοθετείται από το προεδρικό μέγαρο είναι ένας εκ των βοηθών αρχηγών και ποιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Κουσιουμής που υπηρέτησε και στην Πάφο ως αστυνομικός διευθυντής.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close