Επικαιρότητα

Παφιτης ο εγκέφαλος

Από χωριό του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχους κατάγεται ως φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην πρωτεύουσα.

Ο νεαρός Παφιτης, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιες υποθέσεις, φαίνεται ότι «άνοιξε τα φτερά του» και δραστηριοποιείται πλέον στην μεγαλύτερη αγορά της πρωτεύουσας. Στην κατοχή του ιδίου και δυο συνεργατών του εντοπίσθηκε χθες μεγάλη ποσότητα κάνναβης, πέραν των έξι κιλών.

Μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λευκωσίας, γύρω στις 5.00 το απόγευμα χθες, εντόπισαν και ανέκοψαν 35χρονο και με τη συγκατάθεση του ιδίου, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητό του.

Κατά την έρευνα στο όχημα, εντοπίστηκε ένα πακέτο το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 6 κιλών και 100 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 28 ετών, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο υπόπτων, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, ενώ βάσει Δικαστικού εντάλματος επανασυνελήφθη και ο 35χρονος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button