Επικαιρότητα

Παφίτες με ένα κιλό κάνναβη

Μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν γύρω στις 1.20 χθες το μεσημέρι για έλεγχο στη λεωφόρο Τροόδους στη Λεμεσό, δύο αυτοκίνητα, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε 26χρονος από την επαρχία Λεμεσού, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο οδηγούσε 33χρονος έχοντας ως συνοδηγό 20χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Πάφου.

Ακολούθησε έρευνα στα δύο οχήματα όπου, στο αυτοκίνητο του 26χρονου εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους ενός κιλού, την οποία φέρεται να θεάθηκε να παραδίδει ο 33χρονος. Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό, ενώ στο αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Όλα τα  ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια. Συνελήφθησαν και οι τρεις για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ  όπου ανακρινόμενοι προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Ακολούθως επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button