Επικαιρότητα

Παραδοχή ότι δεν πήραν μέτρα στο νοσοκομείο Πάφου

Ο ΟΚΥπΥ παραδέχεται ότι στο νοσοκομείο, όπως έγραψε το pafoslive, δεν πήραν μέτρα για την ασθενή με Κορονοιο και τώρα τρέχουν . Παράλληλα διεξάγεται έρευνα.

Η ανακοίνωση

 Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με ασθενή που επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό (Covid-19) και η οποία εισήχθη στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ενημερώνει ότι σε προκαταρτικό έλεγχο φαίνεται ότι, δε τηρήθηκε πλήρως το σχετικό πρωτόκολλο του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, η ασθενής, από την ώρα που κρίθηκε ότι χρήζει εισαγωγής, θα έπρεπε να τύχει άμεσης εξέτασης για τον κορωνοϊό (Covid-19) και να μπει σε απομόνωση μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, πράγμα το οποίο δεν τηρήθηκε.

Επειδή τέτοιες κρίσιμες ώρες και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική εικόνα της χώρα μας, όπου όλοι μας, θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά τα σχετικά πρωτόκολλα, ο ΟΚΥπΥ έχει ξεκινήσει ενδελεχή έρευνα των γεγονότων για πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button