Επικαιρότητα

Παραδίδεται νωρίτερα το πολυδύναμο

Παρά τη συμβατική υποχρέωση του εργολάβου να ολοκληρώσει και παραδώσει το έργο στις 18 Οκτωβρίου και παρά την καθυστέρηση των 32 εργάσιμων ημερών λόγω της πανδημίας, το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας θα παραδοθεί στον Δήμο Πάφου στις 10 Σεπτεμβρίου.

Σε ευρεία επιτόπια σύσκεψη που συγκάλεσε το πρωί ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, παρουσία όλων των συντελεστών του έργου, αποφασίστηκε όπως οι εργασίες συνεχίζονται και κατά τις βραδινές ώρες, με την τοποθέτηση φωτισμού, προκειμένου να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος και το Κέντρο να λειτουργήσει, όπως είχε προγραμματιστεί, την επόμενη σχολική χρονιά, υποδεχόμενο τα πρώτα παιδιά στις 2 Οκτωβρίου. Η επιτάχυνση των εργασιών θα είναι χωρίς οποιοδήποτε πρόσθετο κόστος.

 

Ταυτόχρονα, ο  Δήμαρχος Πάφου ζήτησε από όλους τους συντελεστές ποιοτική και προσεκτική δουλειά,  ώστε το έργο να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

 

Εργολάβος του έργου, συνολικού κόστους 3,8 εκ. ευρώ,  είναι η εταιρεία «AIoannou Construction Ltd»  και σύμβουλοι μηχανικοί η «Ιωακείμ-Λοϊζάς Αρχιτέκτονες Μηχανικοί ΕΠΕ».

 

Στο εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο αυτό  Κέντρο, που    βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, θα λειτουργεί Κέντρο Απογευματινής Φροντίδας Παιδιών, Παιδοκομικός Σταθμός, Βρεφοκομικός Σταθμός και χώρος φιλοξενίας ενηλίκων στον τρίτο όροφο. Το κόστος φιλοξενίας των παιδιών θα είναι πολύ χαμηλό αφού το έργο έχει ως στόχο να εξυπηρετεί τις εργαζόμενες μητέρες και τις νεαρές οικογένειες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button