Επικαιρότητα

Παρέμβαση Φειδία Στόκκου για αγροτικούς δρόμους Κονιών

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση των τοπικών υποδομών, πρέπει να επισημάνουμε μια σοβαρή παράλειψη που έχει διαπραχθεί εδώ και είκοσι δυο χρόνια στην κοινότητα των Κονιών. Η απουσία επίσημης εγγραφής και συμπερίληψης των αγροτικών δρόμων στα αρχεία των αρμοδίων κρατικών αρχών αποτελεί όχι μόνο μια τεράστια και εσκεμμένη παράλειψη από τον διατελών κοινοτάρχη για εξυπηρέτηση συμφερόντων, αλλά και ένα σημαντικό σφάλμα που επηρεάζει την καθημερινότητα των κατοίκων μας.

Με την εκλογή μου, η διόρθωση αυτού του θέματος θα αποτελέσει κορυφαία προτεραιότητα. Το ζητούμενο δεν είναι απλώς η τεχνική εγγραφή των δρόμων, αλλά η αναγνώριση και η αξιοποίησή τους στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης προσπάθειας για την ανάπτυξη της κοινότητας με σεβασμό στις ανάγκες όλων των πολιτών της, και όχι μόνο των επαγγελματιών ανάπτυξης γης.

Η αλλαγή προς τη βελτίωση της κοινότητας των Κονιών ξεκινά με συγκεκριμένα, πρακτικά βήματα προς την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων.

Μαζί, μπορούμε να επιφέρουμε την αλλαγή που αξίζει η κοινότητα των Κονιών, ενισχύοντας τη συνοχή και την ανάπτυξή της με έναν τρόπο που σέβεται και προάγει τις ανάγκες όλων των κατοίκων της.

“ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ”

 

Φειδίας Στόκκος υποψήφιος αντιδήμαρχος Κονιών στο δήμο ανατολικής Πάφου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button