Αθλητικά

Παράδοση αγωνιστικών τροχοκαθισμάτων

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παράδοσης, από την ΑΗΚ, δυο αγωνιστικών τροχοκαθισμάτων για τις ανάγκες της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης και στην συνέχεια στην Ομάδα τροχοκαθισμάτων του ΑΠΟΠ.


Με ιδιαίτερη χαρά παρευρεθηκαμε σήμερα στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, για να παραλάβουμε τα δυο ολοκαίνουργια σύγχρονα αγωνιστικά τροχοκαθίσματα τα οποία φτιάχτηκαν για τους δυο ΑμεΑ αθλητές του ΑΠΟΠ. Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ κ Πάνου Τουλούρα και ο Γενικός Διευθυντής κ Άδωνης Γιασεμίδης παρέδωσαν  στην ΚΟΚ και συνέχεια στο σωματείο μας τα συγκεκριμένα τροχοκαθίσματα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες των αθλητών  μας για να μπορούν να συμμετέχουν και να αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΑΗΚ, η οποια στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης  συμβάλει στην αγορά αυτών των τροχοκαθισμάτων με βασικό γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αθλητών σε τροχοκαθισματα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη στήριξη που μας παρέχει στη λειτουργία της ομάδας των τροχοκαθισμάτων, αλλά και για τη συνέχη επικοινωνία για την αγορά και παραγγελία των τροχοκαθισμάτων.
Θα ήταν παράληψη μου να μην ευχαριστήσω τον κ Κώστα Λοϊζίδη για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας για την αγορά νέων τροχοκαθισμάτων, από την πρώτη στιγμή.

Η απόφαση της ΑΗΚ για στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εντάσσεται στο πλαίσιο της διαχρονικής πολιτικής της ΑΗΚ για ενθάρρυνση και στήριξη του αθλητισμού στη χώρα μας.

Το επίτευγμα αυτό θα συμβάλει στη συνέχη αναβάθμιση της ομάδας, καθώς και στην ασφάλεια των αθλητών μας. Επιπρόσθετα, θα συντείνει στη στήριξη του άθληματος της καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα.

Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω όλο το φίλαθλο κοινό να στηρίξει το άθλημα με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Αννίτα Ταλιώτου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button