Πάφος

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Γνώση σε Πραγματικό Επιχειρηματικό Τουριστικό Περιβάλλον στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA in Tourism.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων “MBA in Tourism”, συμβατικό και εξ αποστάσεως, αποτελεί ένα δυναμικό πρόγραμμα που αξιοποιεί την εργασιακή εμπειρία των συμμετεχόντων, αλλά την ίδια στιγμή, δημιουργεί νέες δεξιότητες και παρέχει νέες γνώσεις σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό τουριστικό περιβάλλον.

Για το σκοπό αυτό το MBA in Tourism σε συνεργασία με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς όπως η Amadeus, προσφέρει στους φοιτητές επιπλέον δωρεάν σεμινάρια σε Global Distribution Systems. Οι φοιτητές αποκτούν ποικιλία αναλυτικών τεχνικών για να εντοπίσουν ένα περίπλοκο επιχειρησιακό πρόβλημα, να δημιουργούν και να συγκρίνουν εναλλακτικές επιλογές και να προτείνουν αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η επαφή με το περιβάλλον των τουριστικών επιχειρήσεων εμπλουτίζεται μέσω κοινών σεμιναρίων με κορυφαίους παρόχους στους τομείς του Property Management System και των Channel Management συστημάτων. Στην ίδια κατεύθυνση για επαφή με το πραγματικό περιβάλλον των τουριστικών επιχειρήσεων το MBA in Tourism του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον μεγαλύτερο πάροχο πολυμεσικών προσομοιώσεων «Cesim Simulation», μέσω του οποίου θα προσφερθούν στους φοιτητές μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία με πραγματικά δεδομένα διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η επαφή με την πραγματική οικονομία ενισχύεται μέσα από μια σειρά ημερίδων με στελέχη της διεθνούς τουριστικής αγοράς. To ΜΒΑ in Tourism του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ενσωματώνει λειτουργικά τις γνώσεις της πραγματικής τουριστικής αγοράς με τη μελέτη κατανόησης και αφομοίωσης της έρευνας σε πρακτικό επίπεδο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button