Επικαιρότητα

Πανεπαρχιακή συγκέντρωση Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο υποψήφιος πρόεδρος της δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου εμφανίσθηκε βέβαιος για την νίκη του στις προεδρικές εκλογές που θα είναι όπως είπε νίκη της Κύπρου. Μιλώντας απόψε στην τελική πανεπαρχιακη συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών του στην επαρχία Πάφου ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρθηκε με συγκίνηση σε υποστηρικτές άλλων κομματικών χώρων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του σημειώνοντας ότι ξέρουν και κατανοούν ποιος είναι, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Αντιλαμβάνονται όμως ταυτόχρονα, συνέχισε, ότι αυτός και η παράταξη του μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου, κάτι που απέδειξαν, συνέχισε στην πράξη.  Μέρα με την μέρα η κοινωνία κατανοεί, είπε, μιλά η φωνή των πολιτών και η μαζική τους παρουσία. Είστε η καλύτερη απάντηση και η καλύτερη δημοσκόπηση, ανέφερε, απευθυνόμενος στους πολίτες.

Διαβεβαίωσε ότι η διακυβέρνηση του θα απογειώσει, κατά την έκφραση του τον τόπο μέσα από μια ισχυρή οικονομία που στόχο θα έχει την μείωση του δημόσιου χρέους , την στήριξη της μεσαίας τάξης και των ευάλωτων.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επέκρινε τους βασικούς του ανθυποψηφίους  λέγοντας ότι οι πολίτες δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τα κλειδιά σε αυτούς, που έστω και άθελα τους όπως είπε, οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Αλλά ούτε θα παραδώσουν τα κλειδιά, συμπλήρωσε, σε μια ανερμάτιστη κοινοπραξία. Δεν τους ελέγχει, είπε, θα τον ελέγχουν.

Για το Κυπριακό σημείωσε ότι δεν χωράνε μεγάλα οράματα σε μια μοιρασμένη Κύπρο και με πολύ ταπεινοφροσύνη και με την ψήφο των πολιτών, συμπλήρωσε, θα παλέψει για την επανένωση της πατρίδας χωρίς να λογαριάσει πολιτικό κεφάλαιο.

Στην συγκέντρωση που παρευρέθηκαν η ηγεσία , οι βουλευτές του ΔΗΣΥ και υπουργοί της κυβέρνησης χαιρέτισαν ο βουλευτής του κόμματος στην Πάφο και ο δήμαρχος Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button