ΠάφοςΥγεία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Δήμος Πάφου στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και προσφοράς και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα, οργανώνει σε συνεργασία με τον Όμιλο Προαγωγής Ψυχικής Υγείας ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις:

* Σάββατο 6 Οκτωβρίου, 4.00 – 6.00 μ.μ. , Πλατεία Κέννεντυ «Ημέρα Γνωριμίας Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στη Πάφο». Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλες τις υπηρεσίες/φορείς που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες στον τομέα της ψυχικής υγείας.

* Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, 4.00 – 7.00 μ.μ. στο Beatriz Café Bistro θα πραγματοποιηθεί επιστημονικό καφενείο με τίτλο: «Νεαρά Ζευγάρια και Νέοι γονείς στο σήμερα». Συζητούμε ανοικτά για ότι αφορά τους προβληματισμούς των νεαρών γονέων.

* Σάββατο 13 Οκτωβρίου, 3.00 – 6.00 μ.μ. στη Πλατεία Κέννεντυ «Ημέρα Δημιουργικότητας, Ψυχαγωγίας και Δραστηριοτήτων». Διασκέδαση και δημιουργικότητα με δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button