Πάφος

Πήρε το ανήλικο παιδί και έφυγε

Υπόθεση αρπαγής ανήλικου από πρόσωπο που ασκεί κοινή κηδεμονία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου καθώς και κλοπή περιουσίας. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Παρασκευή το απόγευμα καταγγέλθηκε από μόνιμο κάτοικο Πάφου ηλικίας 63 ετών ότι την Πέμπτη μετά  την επιστροφή του από το εξωτερικό, διαπίστωσε ότι η 38χρονη σύζυγος του απουσίαζε από το σπίτι μαζί με τον ανήλικο γιό τους ηλικίας 7 χρόνων.

Επίσης διαπίστωσε ότι απουσίαζαν από την κατοικία τους όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα της  συζύγου του καθώς και ένα δικό του ρολόι χειρός αξίας 2.000 ευρώ και χρηματικά ποσά των 500 ευρώ και των 1500 δολαρίων που του ανήκαν.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι στις 30 Ιανουαρίου, τα δύο πρόσωπα αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Πάφου με προορισμό χώρα της Ευρώπης.

Ο παραπονούμενος ανέφερε πως δεν συναίνεσε για την απομάκρυνση του ανήλικου από τα όρια της Δημοκρατίας. Εναντίον της 38χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button